ЦЕКОС тим

Никола Добријевић

Председник организације

Омладински радник, професор српске књижевности. Пореклом из Апатина, док већи део времена проводи радећи у Сонти. Интересује се за области пројектног и финасијског управљања организацијом. Бави се позориштем које примењује у раду са децом и младима. Један је од оснивача ЦЕКОС-а и од 2014.године на месту председника организације.

Вукана Мацура

Координаторка програма

Завршила је Филозофски факултет у Новом Саду, смер филозофија. Рођена је у Книну, живи у Сонти и Сремској Каменици Интересују је медији и глума. У ЦЕКОС-у ради од  септембра 2020.године на месту координаторке програма, у оквиру којег организује различите креативно – едукативне радионице, радионице глуме, јавне акције и друге активности у заједници.

Јелена Витас

Координаторка програма

Дипломиранa педагошкиња, живи и ради у Сонти. Посебно се интересује за Монтесори педагогију и модерне приступе у учењу и едукацији деце и младих. У ЦЕКОС-у ради од августа 2019.године на месту координаторке програма, где је задужена за осмишљавање и вођење програма за децу нижег школског узраста.

Eма Антић

Асистенткиња координатора програма

Студенткиња Факултета техничких наука у Новом Саду. Рођена је у Апатину где је завршила основну и средњу школу. Бави се програмирањем, уметношћу и ужива у сваком облику креативног рада. У ЦЕКОС-у је на позицији асистенткиње координатора програма од децембра 2020.године. Њена улога заједно са координатором програма јесте да обезбеди континуирану реализацију активности у оквиру програма за децу и младе.

Слађана Влатковић

Извршна директорка

Дипломирана социјална радница, мастер студент програма Јавна управа, локална самоуправа и јавне политике (ФПН) и програма Управљање пројектима (ФОН). Од 2014. године активна у невладином сектору у области омладинског активизма, социјалне инклузије и пројектног менаџмента. У ЦЕКОС-у на месту извршне директорке ради од априла 2020.године. Обавља послове који су везани за стратешко управљање организацијом, развој докумената и процедура и писање пројеката.