НАСТАВЉЕНО УРЕЂЕЊЕ ДОМА КУЛТУРЕ У СОНТИ

НАСТАВЉЕНО УРЕЂЕЊЕ ДОМА КУЛТУРЕ У СОНТИ

Млади у Сонти су ових дана организовали улепшавање Дома културе у Сонти.

У среду 17. марта наша координаторка омладинског програма Вукана Мацура је окупила младе и организовала акцију исцртавања зидова гардеробе у Дому културе. Циљ акције је био да се гардероба улепша, да би се сви гости који посете наш Дом културе осећали пријатно и добродошло док у њему бораве. Млади волонтери су са ентузијазмом узели четкице у руке и са лепим и оригиналним идејама украсили зидове гардеробе цртежима и натписима као што су „ДАСКЕ КОЈЕ ЖИВОТ ЗНАЧЕ“, „ЦЕКОС“ и „ИШТЕ ПОЗОР“, како се првобитно звала наша драмска група пре оснивања ЦЕКОС-а.

Vukana Macura i Marko Miloš iscrtavaju zid u Domu kulture

Након успешне прошлогодишње акције „Поново ради биоскоп“ настављамо са корацима ка томе да Дом културе у Сонти заблиста пуним сјајем и да буде место интересантних културних дешавања која ће окупљати велики број Сонћана.

Ova aktivnost sprovodi se u okviru institucionalne podrške OGD u okviru ACT Projekta, koji finansira Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC), a sprovode HELVETAS Swiss Intercooperation i Udruženje građana za demokratiju i građansko obrazovanje Građanske inicijative, a Centar za kulturu i obrazovanje je jedna od 30 podržanih OGD.
@ACTprojekat @gradjanske   #ACTprojekat #ACTekipa #AKTivniZajedno #CEKOSteam #CEKOS

Ostavite odgovor